Online marketing diensten

Wij kijken wat jouw bedrijf nodig heeft en welk budget er beschikbaar is. Wij gaan altijd zo efficiënt mogelijk om met jouw uren want wat belangrijk is, is het snel boeken van resultaten.

Google Ads


In Google Ads kunnen we advertenties voor je plaatsen in Google Search, Gmail, YouTube, Display, Maps, Shopping en/of de Playstore.

Microsoft Ads

In Microsoft Ads kunnen we advertenties voor je plaatsen in Bing Search en Shopping. Ook kunnen we deze relatief eenvoudig koppelen aan Google Ads.

Google Datastudio

In Google Datastudio maken we een op maat gemaakt dashboard. Maandelijks ontvang je een rapportage, zodat je inzicht hebt in de resultaten.

Facebook & Instagram Ads

In Facebook Business Manager kunnen we voor je adverteren in Facebook, Instagram, Messenger en/of het Audience Network.

Consultancy

Ook kunnen we je helpen bij het opzetten van een (online) strategie. En we zorgen ervoor dat de werkzaamheden goed en op tijd worden uitgevoerd.

SEO

We maken de website vindbaar in de organische resultaten van zoekmachines. Hiervoor gaan we de content, het linkprofiel en de techniek verbeteren.

Channable

Met Channable kun je koppelingen leggen tussen websites en vergelijkingssites. Ook kunnen we hierin de productfeed optimaliseren.

Google Tag Manager

Met Tag Manager kunnen we diverse metingen achter de website plaatsen. zoals metingen van Google, Facebook en Microsoft.

Google Analytics

Met Google Analytics kunnen we website bezoekers inzichtelijk maken. Bijvoorbeeld waar bezoekers vandaan komen en wat ze op de website doen.

Content strategie

Er wordt een content sessie gehouden om inspiratie op te doen. Vervolgens stellen we een planning op en wordt de content uitgeserveerd over alle social media kanalen.

Ga voor resultaat!

06 - 41037362

Open van maandag t/m vrijdag – 09:00 tot 17:00

Adres Oremusplein 1, 6815 DN, Arnhem

Email info@resultbased.nl